İHTİYACINIZA UYGUN
Web Yazılım

Redefine olarak özel ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış web tabanlı bir sistem tasarlayabilir ve yazabiliriz. Farklı bir fikriniz olabilir veya İşletmenizin iç işleyişi hakkında bir geliştirme talebiniz olabilir tam da burada devreye girip size özel bir yazılım yazabiliriz.

TEKNOLOJİLER
Yeni Teknolojiler

Web tasarımda kullanılacak olan yazılım teknolojilerini belli başlı kriterlere göre seçmek gerekir. Teknolojilerin arasındaki uyumu sağlamak, sitenin açılma hızını optimize etmek ve doğru mesajı verebilmek için en son teknolojileri, frameworkleri ve kütüphaneleri kullanıyoruz. Bu sayede daha stabil çalışan bir web sitesi hizmeti sunabiliyoruz.

web-design
agile-dev-method

Süreçlerimiz ve İş Yapış Şeklimiz

Projelerde en önem verdiğimiz konu sizi anlamaktır. Sizi anlamak için pek çok soru sorarız. Bu sorularımızdan projemizin ana taslağı ve Süreç Analizimizi çıkartırız. Süreç ve Analiz çalışmamızdan sonra yapılacak işleri en küçük parçalara göre böleriz.

Bu parçaları yazılım ekiplerimize dağıtarak Proje Yönetimimizi hazırlarız. Parçalar tamamlandıkça test ekibimiz testlerini yaparak test ortamımıza taşır. Anlamlı parçalar oluştukça son kullanıcımıza test ettirerek canlıya taşıma yaparız. Projeler asla bitmez ve devamlı olarak bakım/onarım’a ihtiyaç duyar. Burada da dönemsel kontrollerimiz ile uygulamalarımızı kontrol ederiz.